Informatii generale despre statiunea Adelboden-Lenk

Adelboden-Lenk

Statiuni
Km partie:  210.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Partie de sanie
Snowparc
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Camping
Fitness
Cinema
Paragliding
Partie nocturna
Patinoar
Boardercross
Ski fond
Statiuni

Adelboden este un sat alpin tipic, cu zona de ski legata de Lenk, ceea ce permite o zona de ski potrivita pentru toate standardele. Prietenoasa statiune de familie cu 3700 locuitori este inconjurata de peisaje magnifice cu cabane si decoruri montane. Se afla la 15 km de Frutigen si 39 de Thun.
Regiunea de schi Adelboden-Lenk ofera un numar total de 56 ascensoare, 18.5 km de piste de schi (40% uşoare, 55% intermediare, 5% dificile), piste de snowboard, parc de zăpadă, şcoală de schi , scoala de snowboard, şcoală de schi pentru copii, grădiniţa de schi pentru copiii de peste 3 ani, 25 km de ski fond, trasee de iarna pentru plimbari, tobogane de ski, ski bus ( gratuit ),
In statiune gasiti restaurante, magazine, se organizeaza concerte, seri de folclor iar la 15 km. exista piscine acoperita.
Traditional, pitoresc, cu o zona de ski compacta legata de Adelboden, Lenk din Elveţia (în regiunea Bernese Oberland) este o statiune mare cu 21 de lifturi (3 telescaune, 15 ascensoare de suprafaţă), care oferă schiorilor un incredibil numar de 1031 de metri de coborâre verticala.
Lenk are 28 pârtii si este cea mai potrivită pentru schiorii incepatori si snowboard, dar există un teren atât pentru experti cat şi pentru intermediari. Există 42 km de trasee de pârtii de schi. Pentru snowboarderi, există 2 parcuri şi 2 conducte jumătate.
Facilitatile bune de exersare pe care le puteti gasi in Children`s Land ofera conditii ideale pentru familiile cu copii mici. Pentru copiii mai experimentati Adelboden-Lenk are, de asemenea, o multime de trasee mai dificile pe oferta.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung