Informatii generale despre statiunea Cortina d'Ampezzo

Cortina d'Ampezzo

Statiuni
Km partie:  140.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Partie de sanie
Snowparc
Halfpipe
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Aqua Parc
Camping
Fitness
Cinema
Patinoar
Statiuni

De cand a gazduit Jocurile Olimpice de iarnă din 1956, valea larga si insorita a Cortinei D`Ampezzo din Dolomiţii de est este una din statiunile de top din lume, atragand celebritati de toate tipurile. Chiar si cateva filme din seria James Bond au fost filmate aici.
In aceasta regiune exista 3 zone diferite de ski si puteti folosi acelasi skipass pentru toate, insa acestea nu sunt inca legate intre ele. Cele 2 regiuni de ski principale au 60 si 90 km de partie.
In total in Cortina d`Ampezzo exista 3 partii ( 4 km ) verzi, pentru incepatori, 33 partii ( 55 km) albastre, pentru intermediari, 22 partii ( 40 km ) rosii, pentru avansati si 9 partii ( 16 km ) pentru experti.
Snowboarderii se pot bucura de snowparkul din Cortina d’Ampezzo, dotat cu half-pipe de 100 m lungime, jump de 10 m, rails si muzica.
In regiune exista 6 telecabine, 16 teleskiuri si 29 de telescaune.
Alte sporturi de iarna care pot fi practicate aici : telemark, schi fond, drumetii, schi off-piste, sanius,bob,ice-climbing,snow-rafting.
Posibilitatile de apres-ski sunt diverse : patinoar, piscina acoperita, popice pe gheata, terenuri de tenis acoperite, wellness, baruri, restaurante, pizzerii, toate acestea situate la aproximativ 2 ore de Venetia.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung