Informatii generale despre statiunea Kronplatz-Plan de Corones

Kronplatz-Plan de Corones

Statiuni
Km partie:  105.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Partie de sanie
Snowparc
Halfpipe
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Aqua Parc
Camping
Fitness
Cinema
Paragliding
Partie nocturna
Patinoar
Ski fond
Statiuni

19 gondole moderne, 6 lifturi scaun precum şi 6 teleschiuri urca din trei părţi diferite, până la varful care vă aşteaptă cu o priveliste deosebita şi pârtii largi care coboara uşor de pe munte. Cele 31 de ascensoare poate transporta aproape 64000 de oameni pe oră, prin urmare nu trebuie să vă faceţi griji despre cozi lungi. Statiune de schi Kronplatz ofera mai mult de 100 de km de pârtii, care sunt întotdeauna în cele mai bune condiţii. Datorită sistemului de tunuri modern, toate pârtiile sunt acoperite cu zăpadă care este bine intretinuta de 32 de ratrace.
Kronplatz, a devenit foarte atractiv pentru snowboarderi. 2 snowparcuri, partii pentru incepatori si pentru profesioniştii garanteaza distractie. Schi de şase rulează în jos la vale, care sunt deschise până în primăvară, sunt unice. Partiile negre "Silvester" şi "Hernegg" sunt de 5 km lungime, cu o diferenţă de altitudine de 1.300 m si sunt sigur de o experienţă unică pentru orice profesionist. O altă provocare este panta "Erta" (termenul Ladin pentru "abrupt"), care merge până in centrul satului Sf. Vigil.
Din 2006/07 muntele Kronplatz a ajuns mai aproape de centrul Dolomiţiilor datorita conectarii de Sellaronda! Acest lucru a fost posibil dupa construirea de noi gondolo pentru partia "Piculin". Autobuze ruleaza de la Pikolein la Alta Badia la fiecare.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung