Informatii generale despre statiunea La Thuile-La Rosiere

La Thuile-La Rosiere

Statiuni
Km partie:  160.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Snowparc
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Aqua Parc
Camping
Fitness
Cinema
Heliski
Paragliding
Boardercross
Ski fond
Statiuni

Munţi majestuosi, gheţarii , lacuri mici şi mari, cascade, astea toate sunt La Thuile! Iarna sau vara, La Thuile este un amestec de poezie şi natură, încadrată de o vale care a învăţat cum să-si menţină autenticitate de-a lungul timpului.
De la sfârşitul lunii noiembrie până la sfârşitul lunii aprilie La Thuile oferă o gamă extinsă de pârtii de toate dificultatiile, cele mai dificile partii negre potatinge o înclinatiede pana la la 78% pentru schiori avansati. In cazul în care nu este suficienta zapada exista 300 de tunuri de zăpada.
Datorită conexiunii internaţionale statiunea de schi franceza La Rosière, La Thuile a atras întotdeauna entuziaşti de schi pentru zona sa mare, de fapt zona ofera 150 km de pârtii conectate cu 35 lifturi cu o capacitate de transport de 45.000 de persoane pe oră.
Saint Bernard se afla la o altitudine de 2188m, este situat la intersectia între Franţa şi Italia. Este printre putinele locurile care beneficiaza de cantităţi mari de zăpadă în Alpi, este destul de obisnuit sa vezi de la 5 la 8m de zapada.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung