Informatii generale despre statiunea Madonna di Campiglio-Tonale

Madonna di Campiglio-Tonale

Statiuni
Km partie:  92.00
Facilitati statiune

Ghetar
Partie de copii
Partie de sanie
Snowparc
Halfpipe
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Fitness
Cinema
Partie nocturna
Patinoar
Boardercross
Ski fond
Statiuni

zona de schi de top din Dolomiti, Madonna di Campiglio are un aspect nou reînnoit pentru noul sezon de iarna 2010/11 pentru a vă oferi posibilitatea de a schia pe pârtiile noi:
In zona Spinale o nouă pantă "Nube d'Oro" va coborâre de-a lungul telescaunului omonim care se încheie la refugiu Montagnoli. În Cinque Laghi două noi pârtii. Zona Grosté este extins de-a lungul pantei Graffer şi o partie nou va conecta Malga Zeledria cu Campo Carlo Magno, pentru a apute să se ajungă la Campo Carlo Magno in zona de schi. Pentru snowboarder un mare parc, „Snowpark Ursus” cu funboxes noi şi un nou Parkbully 600
zonă de schi Madonna di Campiglio
O destinatie de top pentru vacanta de iarna dvs, Madonna di Campiglio este renumita pentru peisajul minunat şi sugestiv încadrat in fabulosii Dolomiti di Brenta. Regina de zapada are 19 facilităţi moderne, ascensor care servesc 60 de km de pârtii, mereu diferite: greu, mediu sau nivel usor, asa ca pentru toate abilitatiile! Pantele sunt conectate cu cele 4 domenii: Grosté, Spinale, Pradalago şi 5 Laghi.
Ascensoare sunt rapide, confortabile şi moderne, si acestea sunt situate în inima satului! Puteţi ajunge în câteva minute la gondolo.
In vecinatatese afla zona Folgarida-Marilleva, impreuna cu acestea creşte varietatea de pante până la un total de 110 km cu un singur skipass.
Tonale este întotdeauna unul dintre primii care incepe operaţiunea lifturiilor în Alpi, şi este unul dintre ultimele care închide. Approx. 30 gondole si lifturi te asteapta pentru a te duce pe cei 80 km de pârtii din care jumătate au "zăpadă garantată" (în virtutea maşiniilor de zăpadă artificială). Cu trei pârtii de schi negre şi 14 roşii, fiecare schior va găsi partii potrivite pentru abilităţile sale.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung