Informatii generale despre statiunea Marmolada-Arabba

Marmolada-Arabba

Statiuni
Km partie:  67.00
Facilitati statiune

Ghetar
Partie de copii
Partie de sanie
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Camping
Fitness
Heliski
Patinoar
Ski fond
Statiuni

Marmolada, Regina din Dolomiţi, este întotdeauna dorita de iubitori de schi, zonade schi cu a sa "La Bellunese" partie care de la Punta Rocca (3.270 mt) coboara pana Malga Ciapela în 12 km. , este considerat de presa de specialitate, italieni şi străini, cea mai frumoasă din Alpii.
Marmolada este ofera de asemenea , pe langa peisajul minunat pe Dolomiţi, un muzeu de istorie din Primul Război Mondial (White War and Iced City), şi binenteles capela celebra în stanca de la Punta Rocca.Acolo este păstrată Madonna "Regina Dolomiţi" sfinţit de la Papa Woityla.
Înconjurat de cei mai frumoşi munţi din Dolomiţi, există valea Livinallongo (Fodom în limba latină), cu centrul cel mai important, Arabba (Reba în limba latină, 1612m), umbrită de Grupul impunator munţiilor Sella.
Inima Dolomiţilor, la 1602 de metri altitudine, Arabba este unul dintre satele cele mai carismatice, în acest interval de munte, ideal pentru vacanţe de neuitat atât în iarnă şi în vară.
Arabba face parte din una din cele mai spectaculoase şi atractive statiuni din lume:, Sellaronda care este, cu cele 40 de km de pârtii, legatura importanta intre cele 4 regiuni in jurul muntiilor Sella: Alta Badia, Gardena, Sella şi Pordoi. Din centrul satului schiori pot ajunge cu uşurinţă la teleschiuri moderne, care sunt printre cele mai renumite din Dolomiţi. O statiune cu zăpadă perfect - partii acoperite şi 31 de lifturi moderne, este una dintre cele mai renumita destinatii de "Dolomiti Superski".

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung