Informatii generale despre statiunea Nauders

Nauders

Statiuni
Km partie:  117.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Partie de sanie
Snowparc
Halfpipe
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Camping
Fitness
Cinema
Paragliding
Patinoar
Boardercross
Ski fond
Statiuni

24 de lifturi moderne de schi si 120 km de pârtii perfect îngrijite asigura schi de calitate in statiunea Reschenpass.La inălţimea de la 1400 - 2850 zăpadă este asigurata pana in luna aprilie.
Statiunea Nauders beneficiaza de 7 partii pentru incepatori, 9 partii de nivel mediu si 2 partii mai dificile. Acestea sunt deservite de 30 de teleferice cu capacitatea de transport de 16.500 persoane pe ora. Altitudinea statiunii este 1.400 m, astfel incat stratul de zapada este asigurat pe tot parcursul sezonului. Pentru orice eventualitate, in Nauders se afla si 18 tunuri de zapada artificiala.

Partiile 4, 8, 16 si 24 sunt situate chiar langa statia montana a gondolei moderne "Bergkastl" cu sase locuri. Partiile sunt pentru incepatori. Tot aici se afla si scoala de schi. Partiile cu o dificultate medie sunt cele de sub Gueser Kopf (2.850 m). Schiorii mai increzatori au la dispozitie partiile 3 (nivel mediu) si 2 (nivel usor). Puteti ajunge la aceste partii cu telefericul 8KSB Zirmbahn-lift, aflat langa restaurantul Bergkastl.
În cazul solicitanţilor de aventura printre altele se afla si un Snowpark de snowboard cu o partie Boardercross.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung