Informatii generale despre statiunea Saas Fee

Saas Fee

Statiuni
Km partie:  102.00
Facilitati statiune

Ghetar
Partie de copii
Partie de sanie
Snowparc
Halfpipe
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Fitness
Cinema
Patinoar
Boardercross
Ski fond
Statiuni

Denumita si “Perla Alpilor”, statiunea Saas Fee este un sat vechi intr-o superba locatie situata la altitudine mare, inconjurata de 13 varfuri montane, incluzand si cel mai inalt varf din Elvetia, Dom (4545 m), formand un décor unic si dramatic.
La o altitudine de 1800m, cu posibilitate de a face schi până la 3.600 m, Saas Fee este una din statiunile cele mai pline de zăpadă din Alpi, cu peste 140 km de schi în Valea Saas şi un sistem de ridicare modern. Cabane intercalate cu hoteluri moderne, magazine de modă şi magazine cu articole de schi, strazi pe care nu au voie sa patrunda masinile, aerul curat si privelistea uluitoare, toate acestea fac din Saas Fee una din cele mai frumoase statiuni din Alpi.
Snowboarderii si schiori freestyle vor regasi propriul lor mini-paradis in Parcul Freestyle din Mittelallalin. Parcul este ingrijit tot anul, dispune de un half-pipe, kickere si sine. Tot aici va puteti relaxa pe o canapéa in zona “chill out”
Datorită nenumărate baruri şi discoteci, Valea Saas este renumita pentru viata de noapte şi dincolo de frontierele Valais. Atmosfera relaxată şi muzica de dans atrage sute de tineri si de oameni care se simt inca tineri să se alăture într-un pahar de vin fiert.
Alte activitati : patinoar cu gheata naturala, pista de sanie, trasee pentru plimbari, complex cu piscine interioara, plimbari cu trasura cu cai, plimbari cu sania trasa de husky, etc.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung