Informatii generale despre statiunea Solden

Solden

Statiuni
Km partie:  151.00
Facilitati statiune

Ghetar
Partie de sanie
Snowparc
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Aqua Parc
Camping
Fitness
Cinema
Paragliding
Partie nocturna
Patinoar
Boardercross
Ski fond
Statiuni

Resort de Cupa Mondială de schi alpin. Numar infinit de pârtii şi trasee de schi pentru toate nivelurile şi abilităţile, cuplat cu ingrijire perfecta, nu mai puţin de 148 km de pârtii face Sölden un adevărat centru de sporturi de iarna.
34 de teleschiuri şi gondole moderne cu o capacitate totală de 70.000 de persoane / oră, garanţia distracţiei, schi fără coadă.
Partii:
* 69 km trasee albastru
* 51 km trasee roşu
* 28 km trasee negru
* 2 km trasee de schi fond
Distracţie de schi atât pentru începători cât şi schiorilor avansati la Giggijoch, precum şi pentru Raceri experti la Gaislachkogl.
Sölden dispune de BIG 3, 3 puncte de peisaje - Prin urmare, este singura zona de schi din Austria cu 3 munţi mai inalti de 3000 de metri, care sunt accesibile prin ascensoare sau gondole.
* Gaislachkogl (3.058 m)
* Tiefenbachkogl (3.250 m)
* Schneide Schwarze (3.340 m)
Boarder's parc la Giggijoch, Race Course, Easy Cross sau Moguls- Alegerea este tot a ta! Marea zona de schi este conectata direct la pârtiile de gheţar de teleschiuri şi gondolele numite Golden Gate. Amatorii de schi pot schia neintrerupt din satul de Sölden, până la gheţari la altitudinea de 3250 m. Cu o lungime totală de 15.0 km traseul de schi Schwarze Schneide este cea mai lunga partie din regiune si totodata are cea mai mare diferenta de inaltime 1880m.
Deasemenea langa Solden in Langenfeld se afla cel mai mare Aquapark din Tirol. Un areal cu 3 piscine, bai termale in aer liber si un topogan te ajuta sa te relaxezi dupa o zi de ski.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung