Informatii generale despre statiunea Stuben am Arlberg

Stuben am Arlberg

Statiuni
Km partie:  273.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Heliski
Statiuni

Statiunea Stuben face parte din regiunea de schi Ski Arlberg, impreuna cu statiunea Lech, Zurs si St Anton, oferind acces catre 280 km de partii intretinute excelent cu ratracuri, si inca 180 km de partii freeride.
In anul 2009 regiunea Ski Arlberg a fost aleasa de catre ADAC statiunea Nr.1 pt. Freeride din lume!
Recomadam sa incercati circuitul Der Weise Ring, cercul alb, care uneste Lech, Oberlech, Zug si Zurs.Va puteti incerca talentul pe acest circuit de aprox. 22 km lungime si 5500 m diferenta de nivel. Puteti incerca snowparkul de la Schlegelkopf, partia de slalom urias sau partia de slalom paralel la Hinterwieslift si va puteti masura si curajul pe partia de la Weibermahdlift. Este validata de Guiness Book of Record, ca cea mai lunga cursa de ski din lume!
Doar aici din toata Austria, se poate opta pentru heliski, bineinteles cu insotitori profesionisti: pretul unei urcari si coborari incepe de la 350 Euro.
Snowboarderii sunt asteptati cu un funpark modern si bine dotat: Mellow Park cu kicks, rails, jumps, wallride.
Ca posibilitati de apres ski, in satele cu un istoric mai mult de 700 ani, va recomandam: numeroase restaurante si baruri, centre wellness, excursii cu sanii trase de cai, piste de sanius nocturn, trasee de ture marcate si intretinute si in timpul iernii, piste de schi fond (atat pentru stilul clasic, cat si pentru cel liber, etc.)

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung