Informatii generale despre statiunea Val Gardena

Val Gardena

Statiuni
Km partie:  175.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Partie de sanie
Snowparc
Halfpipe
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Wellness
Aqua Parc
Fitness
Heliski
Paragliding
Patinoar
Boardercross
Ski fond
Statiuni

O destinatie fara egal !
Nu doar ca are o istorie bogata datorita campionatelor de sporturi de iarna care s-au tinut aici, dar astazi este inca punctul de intalnire anual al elitei lumii.
Conectata cu Dolomiti Superski, cel mai mare carusel de ski din lume si cu “Alpe di Siusi” in zona, este destinatia de vis pentru toti iubitorii sporturilor de iarna.
Are un numar de 175 km de partii, dintre care 30 % albastre, 60 % rosii si 10 % negre si dispune de 10 telecabine, 36 teleskiuri si 38 telescaune.
Sella Ronda este o reţea uimitoare circulară de ascensoare şi trasee care duc în jurul spectaculosului Gruppo Sella- un masiv de calcar puternic, cu sate împrăştiate în jurul lui.
Sporturile de iarna care se practica in acesta zona sunt : schi, snowboard, schi fond, sanius, partii nocturne, drumetii de iarna, nordic walking, patinaj, ice-climbing, parapanta.
In toata statiunea Val Gardena exista distractie in stil pur tirolez : cabane de munte cu muzica la maxim si fete purtand mai putin decat conditiile meteorologice par sa permita, dansand pe mese in aer liber; iglu-uri de plastic, restaurante, baruri si cafenele cochete.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung