Informatii generale despre statiunea Verbier

Verbier

Statiuni
Km partie:  202.00
Facilitati statiune

Partie de copii
Snowparc
Inchirieri echipament
Scoala de ski/snowboard
Fitness
Cinema
Heliski
Paragliding
Partie nocturna
Patinoar
Statiuni

Un complex atractiv, modern, construit în stil tradiţional, Verbier este fără îndoială una dintre staţiunile de schi de top din Europa. Satul se află într-o vale însorita cu vederi spectaculoase ale muntilor din jur. Cea mai mare statiune a regiunii de ski "4 Vallées", cu peste 400 km de pârtie, Verbier este gazda unora dintre cele mai provocatoare si mai pline de satisfacţii partii de schi din Alpi. Nicăieri nu există un meniu mai extins de ghetari si culoare pentru schiori avansati şi rideri.
Cinci statiuni (Verbier, Nendaz, Veysonnaz, Thyon, La Tzoumaz) sunt legate într-o singură trecere care va ofera una dintre cele mai mari zone schiabile din Alpi, dar în practică, puţini schiori risca dincolo de marginea ascensoarelor zonei Verbier.
Statia principala din Verbier este la Medran, la capatul satului. De aici o telecabina de şase persoane urca până la Les Ruinettes (2.200 m), de unde incepe Funispace, o telecabina de 30 persoane care merge pana la Attelas (2,723m).
Si snowboarderii sunt bineveniti, avand la dispozitie pista freeriding de la Mont Gele. Parcul de 120.000 metri patrati de teren de la Les Chaux oferă patru rute diferite, zone de boardercross separate de freestyle, muzică şi un bar la baza. Atat Mont-Fort cat şi Ruinettes au parcuri cu half-pipe şi obstacole.
Viata de noapte este legendara si are cate putin pentru fiecare : Pub-ul Mont Fort este locul in care povestesti aventurile de pe partie din timpul zilei, café-bar-ul Offshore se distinge printr-un VW Beetle roz in mijlocul camerei, loc unde se poate servi si micul dejun. Statiunea mai dispune de patinoar, curling, squash, centru fitness, solar, cinema, piscina, trasee pentru plimbari.

StatiuniStatiuniStatiuni
StatiuniStatiuniStatiuni

« inapoi
Sailing H lung