Lista statiunilor din Austria

Annaberg-Dachstein West

Km partie:  152.00

Iarna, munţii revin la viaţă. Acum este timpul pentru a te distra în zăpadă.
Annaberg: Dachstein West, 52 de telecabine şi teleschiuri, 152 km de pârtii fantastice, autobuze gratuite de schi moderne, sanii trasă de cai, curling, patinoar (miercuri, vineri,sambata şi duminică Show de lumini cu muzică).

» mai mult

Bad Gastein

Km partie:  118.00

Bad Gastein - este o bijuterie adevărat în zona de vacanţă Salzburg, situat la o altitudine de 1000 de metri.
Este un oraş atmosferic cu minunate cladiri "Belle Epoque", care trăiesc în armonie totală cu împrejurimile naturale si cu faimoasele ape termale si minerale.
Bad Gastein oferă turiştilor mai multa zăpadă decât cele mai multe statiuni de joasă altitudine din Austria, cu zona Sportgastein ca back-up.

» mai mult

Brandnertal

Km partie:  65.00

» mai mult

Brixen im Thale

Km partie:  279.00

Brixen im Thale – este cea mai mare zona interconectata de ski, cu cele mai variate sporturi si cea mai mare certitudine de zapada.
Un premiu dupa altul demonstreaza ca cei 279 km de piste de ski, peste 90 lifturi moderne, 13 km de partii nocturne, 7.5 km de partii pentru sanie si mai mult de 70 statii de bauturi racoritoare fac statiunea “de clasa mondiala”.

» mai mult

Damuls

Km partie:  109.00

» mai mult

Flachau-Wagrain-St Johann

Km partie:  120.00

» mai mult

Going-Ellmau

Km partie:  278.00

Localizat in regiunea Tirol, atractivul sat Ellmau, si dragutul sat vecin, Going, au o atmosfera austriaca speciala si sunt situate exact langa robustii munti “ Wild Emperor “.
Pentru incepatori, partiile blande sunt situate in central statiunii.
Skiorii medii, relative lipsiti de experienta, se pot bucura de partiile albastre dintre Ellmau si Soll. Pentru skiorii medii, dar experimentati exista un circuit de peste 20 partii rosii conectate, multe ducand inapoi spre sat.
Pentru cei avansati exista cateva partii negre; una din cele mai bune porneste din varful Muntilor Hohe Salve si merge prin zona Leukenwald.

» mai mult

Hintertux

Km partie:  180.00

Aflat in partea de sus a Vaii Zillertal, zona de schi de pe ghetarul Hintertux ofera zapada din belsug si a mare varietate a terenului. Hintertux este unul dintre cei 5 ghetari din Austria si ofera spatiu de schiat pe tot parcursul anului si zapada garantata la inceputul si sfarsitul sezonului traditional de schi.

» mai mult

Ischgl

Km partie:  238.00

Statiunea Ischgl este una dintre cele mai spectaculoase si mai la moda statiuni de schi din Austria, ea ofera nenumarate posibilitati de relaxare si distractie este considerata o adevarata Mecca printre amatorii si impatimitii de sporturi de iarna.
Silvretta Arena, zona de partii accesibila din Ischgl, este situata la granita dintre Austria si Elvetia, conectand Ischgl cu Samnaun, zona cu magazine libere de taxe a Elvetiei.

» mai mult

Kitzbühel

Km partie:  170.00

Fiecare skior pasionat a auzit de Kitzbuhel; are 158 km proprii de partie, dar aproape 700 km daca include toata zona asociata “Kitzbuheler Alpen”.
Dispune de 9 telecabine, 16 teleskiuri si 28 telescaune.

» mai mult

Kitzsteinhorn-Kaprun

Km partie:  140.00

Inconjurat de peisaje montane uluitoare se afla cel mai înalt munte din Austria, "Großglockener" (la 3798m). La zona de schi se poate ajunge prin intermediul autostrazii A12. Ia iesirea "Kufstein-Süd", comuta pe B 173/178 spre "Kitzbühel", şi apoi să ia B 108 faţă de "Linz" până când ajungeţi la "Heiligenblut". Parcare gratuită este oferită la statia de mijloc sau la garaje subterane situate direct la intrarea in sat. În afară de aceasta, puteti lua busul de transfer de schi la principala zona de schi.

» mai mult

Lech-Zurs am Arlberg

Km partie:  278.00

Statiunea Lech-Zurs face parte din regiunea de schi Ski Arlberg, impreuna cu statiunea St. Anton am Arlberg, oferind acces catre 280 km de partii intretinute excelent cu ratracuri, si inca 180 km de partii freeride.
In 2004 a castigat titlul de “Prettiest Village in Europe”, ce mai frumoasa statiune din Europa.

» mai mult

Mayrhofen-Zillertal

Km partie:  160.00

Doi munţi, cu un caracter propriu, cu activităţi variate şi individuale pentru petrecerea timpului liber, aşa cum doriţi. Iarnă în Mayrhofen atrage cunoscatori in jurul varfurilor Ahorn şi Penken.
În acest scop, există 159 km de pârtii acoperite cu zăpadă printre care si legendara partie Harakiri, cea mai abrupta partie din Austria cu inclinatie de 78 %.

» mai mult

Nassfeld

Km partie:  110.00

Bine ati venit! 110 km de pârtii strălucesc în soare ca bijuterii, Nassfeld este una dintre top 10 statiuni de schi. De la incepatori la Cupa Mondiala de schi: totul sub un singur acoperiş. Express Millennium, cel mai lung cablu din Alpi vă va duce în 17 minute peste 6000m de lungime şi 1309 metri pe Alpii Nassfeld. Acesta este situat la Pass Nassfeld şi conţine peste 220 de tunuri de zapada, 110 km de piste de schi si 30 teleschiuri.

» mai mult

Nauders

Km partie:  117.00

24 de lifturi moderne de schi si 120 km de pârtii perfect îngrijite asigura schi de calitate in statiunea Reschenpass.La inălţimea de la 1400 - 2850 zăpadă este asigurata pana in luna aprilie.
În cazul solicitanţilor de aventura printre altele se afla si un Snowpark de snowboard cu o partie Boardercross.
Statiunea Nauders beneficiaza de 7 partii pentru incepatori, 9 partii de nivel mediu si 2 partii mai dificile. Acestea sunt deservite de 30 de teleferice cu capacitatea de transport de 16.500 persoane pe ora. Altitudinea statiunii este 1.400 m, astfel incat stratul de zapada este asigurat pe tot parcursul sezonului. Pentru orice eventualitate, in Nauders se afla si 18 tunuri de zapada artificiala.

» mai mult

Obergurgl-Hochgurgl

Km partie:  110.00

Zăpadă este întotdeauna garantată
Unde altundeva se termina lifturile, aici distractia dabea incepe cu adevarat. Cea mai sigura de zăpadă statiune din Alpi, cu "Ski calitate de top”, fără coadă, în faţa uşii hotelului - de la mijlocul lunii noiembrie pana la începutul lunii mai. 24 lifturi, 110 de kilometri de pârtii de schi până la 3.000 de metri. Uimitoare vedere spre gheţarii din jur.

» mai mult

Obertauern

Km partie:  101.00

» mai mult

Scheffau-Soll

Km partie:  279.00

Fac parte din cea mai mare zona interconectata de ski din Austria, Skiwelt, cu cele mai variate sporturi si cea mai mare certitudine de zapada.
Un premiu dupa altul demonstreaza ca cei 279 km de piste de ski, peste 90 lifturi moderne, 13 km de partii nocturne, 7.5 km de partii pentru sanie si mai mult de 70 statii de bauturi racoritoare fac statiunea “de clasa mondiala”.

» mai mult

Schladming

Km partie:  120.00

» mai mult

Serfaus-Fiss-Ladis

Km partie:  187.00

O noua dimensiune de schi, o fuziune a zonelor de schi Serfau, Fiss si Ladis, acopera o elavatie între 1.200 şi 2.800 de metri şi este mai mult un Skipass comun. Pentru incepatori si schiorilor avansati deopotriva, precum şi pentru întreaga familie, gama de pante pe platou este ideala: pârtii largi cu o multime de spatiu - ofere placere schi la toate nivelurile de dificultate.

» mai mult

Solden

Km partie:  151.00

Resort de Cupa Mondială de schi alpin. Numar infinit de pârtii şi trasee de schi pentru toate nivelurile şi abilităţile, cuplat cu ingrijire perfecta, nu mai puţin de 148 km de pârtii face Sölden un adevărat centru de sporturi de iarna cu peste 150 de km de partii.

» mai mult

St Anton am Arlberg

Km partie:  278.00

Statiunea St’Anton face parte din regiunea de schi Ski Arlberg, impreuna cu statiunea Lech, Zurs si Stuben, oferind acces catre 280 km de partii intretinute excelent cu ratracuri, si inca 180 km de partii freeride.
In 2004 a castigat titlul de “Prettiest Village in Europe”, ce mai frumoasa statiune din Europa.

» mai mult

Stubaier Gletscher

Km partie:  110.00

Cea mai mare zona de schi din Austria pe gheţar oferă 110 de kilometri de pârtii cu pârtiile de schi care variază de la uşor la provocator. Zăpadă este garantat toata perioada intre octombrie-si iunie, la o altitudini între 1750 şi 3210m.
Copiii sub vârsta de 10 ani schiaza gratuit atunci când este însoţit de un părinte.

» mai mult

Stuben am Arlberg

Km partie:  273.00

Statiunea Stuben face parte din regiunea de schi Ski Arlberg, impreuna cu statiunea Lech, Zurs si St Anton, oferind acces catre 280 km de partii intretinute excelent cu ratracuri, si inca 180 km de partii freeride.
In anul 2009 regiunea Ski Arlberg a fost aleasa de catre ADAC statiunea Nr.1 pt. Freeride din lume!

» mai mult

Sailing H lung