Lista statiunilor din Italia

Alpe di Siusi-St Ulrich

Km partie:  102.00

Alpe di Siusi, o statiune cu multe partii rosii de calitate, foarte aproape de Val Gardene si de Val di Fassa. 17 lifturi si 2 gondole te urca la maxim 2200 de metri, de acolo puteti savura 60 de km de partie de ski bine preparata. In apropriere se afla si partia de ski de campionat mondial, Saslong din St Cristina, si binenteles aveti acces si la circuitul dolomit de ski Selaronda prin statiunea St.Ulrich.O atmosferă confortabilă, frumusetea naturala, şi împrejurimile autentice au grija ca tu sa te bucuri de un concediu relaxant si confortant.

» mai mult

Alta Badia

Km partie:  130.00

Statiunea de schi Alta Badia, situata intre 1.400 si 2.700 de metri deasupra nivelului mării asigură condiţii optime de schi pe tot parcursul iernii.
Conexiuni de teleski rapide şi confortabile, pante bine îngrijite şi spaţiul din zona de schi permit să vă bucuraţi de zile plăcute şi sigure la schi. Peisajele care taie respiratia cu culmile cele mai frumoase din Dolomiţi, pârtiile largi, zilele insorite, cabanele familiare montane şi restaurantele de clasă, toate acestea fac din Alta Badia o zona de schi pentru cunoscatori.

» mai mult

Breuil-Cervinia

Km partie:  146.00

SCHI la poalele muntelui Cervino
O experienţă unică; 350 km de pârtii sub celui mai fotografiate munte din lume, Mt Cervino. Stabilit într-un mediu excepţional, sunt garantate partii pentru toate nivelurile de schior de la incepator la schior campion. Schiaza in întregul complex de prestigiu între Italia (Breuil-Cervinia Valtournenche) şi Elveţia (Zermatt), pe zăpadă pe tot parcursul anului.

» mai mult

Cortina d'Ampezzo

Km partie:  140.00

De cand a gazduit Jocurile Olimpice de iarnă din 1956, valea larga si insorita a Cortinei D`Ampezzo din Dolomiţii de est este una din statiunile de top din lume, atragand celebritati de toate tipurile. Chiar si cateva filme din seria James Bond au fost filmate aici.
In aceasta regiune exista 3 zone diferite de ski si puteti folosi acelasi skipass pentru toate, insa acestea nu sunt inca legate intre ele. Cele 2 regiuni de ski principale au 60 si 90 km de partie.

» mai mult

Kronplatz-Plan de Corones

Km partie:  105.00

19 gondole moderne, 6 lifturi scaun precum şi 6 teleschiuri urca din trei părţi diferite, până la varful care vă aşteaptă cu o priveliste deosebita şi pârtii largi care coboara uşor de pe munte. Cele 31 de ascensoare poate transporta aproape 64000 de oameni pe oră, prin urmare nu trebuie să vă faceţi griji despre cozi lungi. Statiune de schi Kronplatz ofera mai mult de 100 de km de pârtii, care sunt întotdeauna în cele mai bune condiţii. Datorită sistemului de tunuri modern, toate pârtiile sunt acoperite cu zăpadă care este bine intretinuta de 32 de ratrace.

» mai mult

La Thuile-La Rosiere

Km partie:  160.00

Munţi majestuosi, gheţarii , lacuri mici şi mari, cascade, astea toate sunt La Thuile! Iarna sau vara, La Thuile este un amestec de poezie şi natură, încadrată de o vale care a învăţat cum să-si menţină autenticitate de-a lungul timpului.
De la sfârşitul lunii noiembrie până la sfârşitul lunii aprilie La Thuile oferă o gamă extinsă de pârtii de toate dificultatiile, cele mai dificile partii negre potatinge o înclinatiede pana la la 78% pentru schiori avansati. In cazul în care nu este suficienta zapada exista 300 de tunuri de zăpada.

» mai mult

Livigno

Km partie:  116.00

» mai mult

Madonna di Campiglio-Tonale

Km partie:  92.00

zona de schi de top din Dolomiti, Madonna di Campiglio are un aspect nou reînnoit pentru noul sezon de iarna 2010/11 pentru a vă oferi posibilitatea de a schia pe pârtiile noi:
In zona Spinale o nouă pantă "Nube d'Oro" va coborâre de-a lungul telescaunului omonim care se încheie la refugiu Montagnoli. În Cinque Laghi două noi pârtii. Zona Grosté este extins de-a lungul pantei Graffer şi o partie nou va conecta Malga Zeledria cu Campo Carlo Magno, pentru a apute să se ajungă la Campo Carlo Magno in zona de schi.

» mai mult

Marmolada-Arabba

Km partie:  67.00

Marmolada, Regina din Dolomiţi, este întotdeauna dorita de iubitori de schi, zonade schi cu a sa "La Bellunese" partie care de la Punta Rocca (3.270 mt) coboara pana Malga Ciapela în 12 km. , este considerat de presa de specialitate, italieni şi străini, cea mai frumoasă din Alpii.
Marmolada este ofera de asemenea , pe langa peisajul minunat pe Dolomiţi, un muzeu de istorie din Primul Război Mondial (White War and Iced City), şi binenteles capela celebra în stanca de la Punta Rocca.Acolo este păstrată Madonna "Regina Dolomiţi" sfinţit de la Papa Woityla.

» mai mult

Monterosa

Km partie:  180.00

La poalele muntelui Monterosa ( 4600m ), cel mai inalt varf ai Italiei si Elvetiei, statiunile Champoluc, Gressoney si Alagna formeaza zona de ski Monterosa. Regiunea Monterosa sta sub mai mult de 20 varfuri montane de peste 4000 m ale Alpilor.
Exista aici un numar total de 180 km de partie, dintre care 8 partii verzi ( incepatori ), 14 albastre ( medii ), 37 rosii ( avansati ) si 5 negre ( experti ) iar ski pass-ul se poate folosi pe oricare din statiunile Antagnod, Brusson, Champoluc, Gressoney Saint Jean sau Gressoney la Trinité.

» mai mult

Ponte di Legno-Adamello Ski

Km partie:  101.00

» mai mult

Pordoi-Canazei-Belvedere

Km partie:  79.00

Zona de schi Ciampac, accesibila cu telecabina de la Alba di Canazei este celebra printre iubitorii de schi-negru pentru pantele descrescătoare sale în oraş. De asemenea, este un paradis pentru copii pe langa o zona foarte panoramică. Oricine poate învăţa schi în toata liniştea şi copiii pot petrece ziua lor la parc in zapada mare. Zona de schi Ciampac este legat direct la zona de schi Buffaure (Pozza di Fassa) de două telescaune noi, Pala del Geiger şi Orsa Maggiore.

» mai mult

Val Gardena

Km partie:  175.00

O destinatie fara egal !
Nu doar ca are o istorie bogata datorita campionatelor de sporturi de iarna care s-au tinut aici, dar astazi este inca punctul de intalnire anual al elitei lumii.
Conectata cu Dolomiti Superski, cel mai mare carusel de ski din lume si cu “Alpe di Siusi” in zona, este destinatia de vis pentru toti iubitorii sporturilor de iarna.
Are un numar de 175 km de partii, dintre care 30 % albastre, 60 % rosii si 10 % negre si dispune de 10 telecabine, 36 teleskiuri si 38 telescaune.

» mai mult

Via Lattea

Km partie:  238.00

» mai mult

Sailing H lung